- cookiebeleid"> Babyvoeding & luiers | Dubai met kinderen
  Dubai met kinderen links Dubai tips alles over Dubai     
   
 

Dubai met kinderen: Babyvoeding & luiers Bezienswaardigheden Gezondheid Hotels & appartementen Kinderopvang
Praktische informatie
Schoolvakanties Tijdsverschil Veiligheid Vliegen naar Dubai
Warmte & zon

 
Babyvoeding en luiers
Als je met baby’s, dreumesen of peuters reist dan zul je waarschijnlijk luiers nodige hebben en mogelijk ook zaken als opvolgmelk, potjes babyvoeding en billendoekjes. Je kunt deze artikelen (deels) meenemen in je koffer. Hierbij stuit je echter op een limiet van de hoeveelheid bagage die je mee mag nemen en bij glazen potjes babyvoeding heb je risico dat deze tijdens de reis kapot gaan met alle gevolgen van dien voor de rest van je kofferinhoud.

Als je plek genoeg hebt in de koffer dan kunnen luiers prima dienen ter opvulling van de ruimte in de koffer. Werkt meteen beschermend voor je spullen. Indien je geen zin of plek hebt om luiers mee te nemen dan kun je die gewoon in Dubai (of elders in de Verenigde Arabische Emiraten) kopen. Het merk Pampers wordt in Dubai ook gewoon verkocht, waarbij je het grootste aanbod hebt in de grote supermarkten van Carrefour (o.a. in Deira City Center en Mall of the Emirates). Mogelijk zijn er afwijkingen wat betreft gewichtsindeling en uitvoering, maar in principe worden in deze luiers dezelfde technieken en materialen gebruikt als bij ons. De Engelstalige etiketten wijzen je de weg naar de juiste luiers.
Babyvoeding in potjes

Wat voor luiers geldt, geldt ook voor babyvoeding en opvolgmelk. Babyvoeding kom je in Dubai van het internationaal veel geziene merk Nestlé tegen. De samenstelling en smaken zijn iets anders dan de Nederlandse potjes Olvarit, maar de kwaliteit is uitstekend en ook hier geldt dat je op de etiketten prima kunt zien welke potjes je voor welke leeftijd moet hebben.

 

© dimi3.nl / Dubaimetkinderen.nl - alle rechten voorbehouden - cookiebeleid